vrijdag 6 juli 2012

De bad boy

Waarom vallen vrouwen toch wel vaak op de bad boy? Die ene arrogante knul die overal een antwoord op weet, onderuit gezakt op zijn stoel zit, die om niemand anders dan hemzelf lijkt te geven. En toch vallen veel vrouwen voor hem in het katzwijm als ze maar één blik met hem hebben gewisseld. Wat is het toch met deze mannen? Waarom vallen vrouwen nou eigenlijk op ze? Hier zijn 7 redenen waarom wij nou altijd op die bad boy vallen:

1: Ze hebben zelfvertrouwen
Alles wat de bad boy doet, doet hij met zelfvertrouwen. Of het nou het eten van cornflakes is, rondhangen met vrienden of een biertje aan de bar drink. Alles doet hij met zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen vinden de meeste dames erg belangrijk aan een man.

2: Bad boys zijn onverschillig
Het maakt bad boys allemaal niets uit. Als een vrouw 'nee' tegen ze zegt, gaan ze gewoon door naar de volgende. Ze veranderen hun strategie ook niet om een vrouw te pakken te krijgen, gewoon dezelfde skills als bij al de andere dames gebruiken ze keer op keer.

3: Bad boys zijn spannend en avontuurlijk
Bad boys houden van spanning en avontuur. Ze proberen altijd hun grenzen te verleggen bij verschillende dingen in hun leven, vrouwen kunnen hier doorgaans geen genoeg van krijgen. Vrouwen vinden het intrigerend. Meng het spannende en avontuurlijke met al de andere 'kwaliteiten' van de bad boy en je zal zien dat hordes vrouwen in katzwijm vallen voor hem.

4: Bad Boys zijn uitdagend en mysterieus
Mannen waar vrouwen helemaal niet van houden zijn pusherige types. Waar vrouwen ook van houden is het precies weten wat er in de gedachten van de man omgaat. Bij een bad boy is het moeilijker om te weten te komen waar hij aan denkt. Dit mysterieuze vinden vrouwen dan ook wel weer heel erg aantrekkelijk.

5: Bad boys zijn erg mannelijk
In de tijd van de über homo's en de metro man is het verfrissend om een echte man voorbij te zien lopen. Bad boys zijn vaak robuuste mannen die in-control zijn met hun zelf. Ze weten precies hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen. Ze spreken  duidelijk en vol vertrouwen, kijken je recht in de ogen aan, zijn gepassioneerd over waarin ze geloven maar misschien wel het aller belangrijkste: ze weten hoe ze een vrouw horen te behandelen.

6: Bad boys geven vrouwen een gevoel van macht
Eigenlijk geven ze de vrouwen helemaal geen macht, het is een illusie die verschrikkelijk goed voor ze uitwerkt. Macht binnen of buiten de relatie om heeft eigenlijk helemaal geen zin als je samen met een bad boy bent. Daarnaast krijgt de vriendin van de bad boy ook een beetje te maken met een zeker 'bad boy' gevoel, zij staat immers een beetje 'boven' hem in haar gedachten.

7: Bad boys weten hoe ze met vrouwen moeten praten
Zonder de dosis zelfvertrouwen waarover ze beschikken zouden ze niet zomaar alle vrouwen kunnen krijgen.   Wat ze mede door dat zelfvertrouwen  en al de andere punten die hier boven staan ontwikkelen is een vlotte babbel. De interesse van de vrouw is immers al gewekt, als laatste is een leuk gesprek belangrijk. Het praten met een vrouw is het laatste deel waarmee ze 'de vis binnen hengelen'. Daarnaast zorgen de communicatieve vaardigheden ook om de vrouw geïnteresseerd te laten blijven in de bad boy,  they just want more...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten