Over mij


Ik ha dy leaf is mijn persoonlijke 'ditjes en datjes' blog. Een blog zonder een bepaalde richting, gewoon een mengeling van mijn favoriete onderwerpen. Onderwerpen zoals Fashion, Beauty, Lifestyle maar ook persoonlijke kwesties worden hier behandeld. Artikelen gerelateerd aan deze onderwerpen zijn makkelijk te vinden door op de verschillende labels in de zij-balk te klikken. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de zoekmachine. Typ heel simpel een woord in en je vind alle artikelen waar dat ene woord in voor komt!  Daarnaast kan je de blog op verschillende manieren volgen. Dit kan door middel van Bloglovin' en GFC, die je in de zijbalk kan vinden.

Waarschijnlijk zul je je wel afvragen wat Ik ha dy leaf nou betekend. Ik ha dy leaf betekend niets anders dan Ik heb je lief, alleen is Ik ha dy leaf daar de Friese vertaling voor.

Wil je contact met me opnemen? Kijk dan even op de contact pagina.

Hai! Ik ben Sara. Ik ben 20 jaar oud en woon in het noorden van Friesland. Ik ben begonnen met Ik ha dy leaf op 25 Februari 2012. Ik ben Ik ha dy leaf gestart omdat ik zelf ontzettend veel blogs volgde. Na een aantal jaar intensief blogs volgen en lezen besloot ik dat het tijd was om mijn eigen plekje op het wereld wijde web in te nemen. En zo geschiedde.

Zoals ik al zei woon ik in het noorden van Friesland. Ik woon in een klein dorpje met mijn ouders, zusje en broertje. Op dit moment ga ik fulltime naar school. Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de NHL in Leeuwarden. In 2015 hoop ik eindelijk mijn bachelor degree te halen. Doordat ik best veel tijd besteed aan mijn studie blog ik niet dagelijks. Ik probeer het natuurlijk wel maar soms lukt het me niet. Wekelijks kan je een aantal updates verwachten. 

Naast dat ik naar school ga heb ik ook nog andere dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen. Naast het bloggen spreek ik graag af met vriendinnen, lees ik tijdschriften en boeken, kijk ik ontzettend veel filmpjes op youtube en ga ik te shoppen. Je kan me trouwens ook volgen op twitter

1 opmerking:

  1. Wat een mooie layout! En leuke blog! Haha ik studeer tegenover jou op Stenden ;)

    BeantwoordenVerwijderen