dinsdag 6 maart 2012

After Laguna Beach

Al een aantal jaar geleden kwam er een reality serie op MTV met de naam Laguna Beach. Laguna Beach en the Hills waren de tv series die je maandag op school besprak met de meiden uit je klas. Ging Stephen nou met Kristen of koos hij eindelijk voor Lauren? Zou Lauren haar schooljaar halen? De eerste serie van Laguna Beach bracht ons Lauren Conrad, Kristen Cavallari, Stephen Colleti en Lo Bosworth. Maar er waren meer mensen die erin speelden zoals Morgan Olsen, Christina Schuller, Trey Phillips en  Dieter Smitz in het eerste seizoen van Laguna Beach. We weten allemaal hoe het verder is gegaan met Lauren, Kristen, Stephen en Lo. Lauren. Kristen en Lo waren daarna de sterren in The Hills en Stephen kreeg een rol in de bekende tvserie One Tree Hill. Maar wat is er met de andere mensen van Laguna Beach gebeurd?
Morgan Olsen was het meisje die wat 'voller' was. Zij was het meisje die zichzelf wou bewaren voor het huwelijk. Op dit momeny is Morgan getrouwd en heet ze Morgan Smith. Ze is afgestudeerd aan Brigham Young in 2008 in Journalism and Humanities emphasis in English. 
Christina Schuller was de dochter van de dominee. Ze ambieerde een carrière als actrice en zangeres, terwijl ze niet geweldig kon zingen. Dit was te zien in een auditie die ze deed voor een musical. In Laguna Beach werdt genoemd dat ze naar LA zou verhuizen en daar zangles, dansles en acteerles zou nemen. In plaats daarvan ging ze naar USC om daar Drama te studeren. Christina is inmiddels ook getrouwd en is nog steeds bevriend met Morgan. Ze was ook een bruidsmeisje op Morgans bruiloft. Op de tweede foto hierboven staat ze als tweede van links.
Trey Phillips was in de serie een beetje een outsider. Hij organiseerde een modeshow voor een goed doel waarin half Laguna een model was. Tegenwoordig is hij medebedenker van een kunstproject met de naam CityLove. Hij is ontwerper en heeft zijn eigen kledinglijn. Hij is nog steeds bevriend met Stephen en Lauren en ook met Dieter.
Dieter Schmitz was een trouwe vriend van Lauren, hij was er voor haar toen Jason voor haar neus vreemd ging met Jessica in seizoen 2. Dieter heeft de hogere hotelschool gedaan en is nu manager bij een hotelgroep. Hij is nog steeds bevriend met Lauren, Stephen en Trey.
Trey, Dieter en Stephen
Seizoen 2

Jessica Smith was in de show te zien als een van de vriendinnen van Kristin. Ook had ze in seizoen twee een relatie met Jason Wahler en was zij de ex die hij zoende op het event van Trey. In 2007 werd ze gearresteerd maar sindsdien leidt ze een keurig leventje. Ze is inmiddels getrouwd in 2009 en heeft een babytje gekregen in 2010.

Talan Torreiro speelde een klein rolletje in de eerste serie maar in het tweede seizoen werd hij een van de hoofdrolspelers, mede doordat hij van het ene meisje naar het andere meisje ging. Na Laguna Beach heeft hij een aantal jaar een relatie gehad met Pussycat doll Nicole Scherzinger. Hij heeft een tijdje geacteerd maar is nu actief in het bedrijfsleven.

Taylor Cole heeft na Laguna Beach haar bachelor gehaald in psychologie met een minor in sociologie. Ze is een marketing coördinator voor Incipo Technologies in Orange County in Californië. Ze maakt accessoires voor Iphones en Blackberry's. 

Alex Murrel was het meisje dat graag zangeres wou worden. In de serie trad ze ook een keer op met haar nummer Hello. Dit nummer was een klein succesje in Orange County. Daarna bracht ze nog een nummer uit, deze werd maar 1x op de radio gespeeld. Alex had zelfs een tijdje een platencontract bij Warner Bros. Op dit moment is ze actrice en in 2012 zal ze spelen in de film Love written with blood
Geen opmerkingen:

Een reactie posten