dinsdag 6 maart 2012

Dr. Martens

De laatste tijd kijk ik steeds vaker rond op het internet voor een paar Dr. Martens. Alleen lijken ze me moeilijk te combineren omdat ze best lomp kunnen staan, zeker met een bescheiden schoenmaatje 42.. Op dit moment draag ik ook al een kistjes alleen zijn deze wel een beetje subtieler van vorm dan de echte docs, die wat grover van vorm zijn. Naast de vorm is de kleur ook erg belangrijk. Fel geel nemen is voor mij geen optie, met maat 42 ben ik bang dat het lijkt alsof ik clownsschoenen aan heb. Ik denk dat ik dus voor een donker kleurtje wil gaan. Alleen welke? In eerste instantie dacht ik aan een paar zwarte totdat ik een paar donkerblauwe op zalando zag staan. Ook erg mooi en net even weer wat anders dan het standaard zwart. Donkerrode of bruine vind ik ook erg leuk en zijn nog steeds makkelijk te combineren. En dan rest nog de vraag of ik gladde neem of matte. Gelukkig ben ik nu blut en heb ik nog genoeg tijd om over mijn dr. Martens na te denken. Voor vandaag alleen een paar mogelijke looks met verschillende soorten en kleuren docs.
Deze schoenen vind ik ook super leuk en schattig. Ik wilde in deze outfit het roze terug laten komen maar het toch comfy houden. Hierom heb ik ook voor de jeans gekozen. Als accessoires een roze ketting en een blauwe handtas. De top vond ik gewoon heel erg mooi.

Als ik aan zwarte doc denk krijg ik al snel dit outfitje in mijn hoofd.  Een leren legging gecombineerd met een denim shirt, zilveren sieraden. Een skull scarf en een zwart leren tas. I like it.
Een combinatie van bruin, donkergroen en rood/oranje. Ik ben verliefd op de kleine paspoorthouder/portomonee, zo leuk met die postzegels. 
Weer een super makkelijke en comfortabele look.  Grijze ripped jeans, basic shirt en lang vest. Een stoere ring in combinatie met het stoere horloge en een chanel look al like tas.

3 opmerkingen:

  1. Ik ben niet zo`n fan van deze schoenen! Alleen de eerste vind ik mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij ThePunch in Rotterdam hebben ze veel en leuke modellen, lak, bloemen, hoog,laag, kortom veeeeeeel!

    BeantwoordenVerwijderen