zaterdag 26 mei 2012

Shorts & More

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik in ieder geval wel. Vandaag ben ik even naar Groningen geweest omdat ik maar 1 korte broek had. Het leek wel of half Nederland het zelfde idee had want wat was het toch druk! Lange rijen voor de paskamers en ook bij de kassa's, ongelofelijk! En dat terwijl het buiten snikheet was en ik eigenlijk had verwacht dat niemand de hitte zou trotseren om wat door de winkels te dwalen. Boy, was I wrong! Vooral in de H&M's was het erg. Wat ik altijd stiekem wel het leukste vind zijn de vriendjes en vaders die staan te wachten tot hun vriendinnen, vrouwen en dochters weer naar buiten komen. Allemaal met zonnebril en in het enige stukje schaduw wat er te vinden is. Ik vind het wel een grappig verschijnsel al die mannen die denken 'Wat doe ik hier!?!'. Terug naar mijn aankopen, twee shortjes de ene van spijkerstof en de ander is van een linnen/katoenen stofje. Het broekje van spijkerstof is eigenlijk een hotpants, strak en inimini, maar wel geschikt om aan te doen tijdens het zonnen of na het zwemmen. Het andere broekje heeft een bruinig kleurtje en valt wat hoger. Allebei waren ze €7 per stuk bij de H&M. Heerlijk budget proof. Daarnaast heb ik nog een neon topje gekocht van de Only. Zelf vind ik het heel erg leuk en lekker opvallend, iets anders dan de donkere kleuren die ik meestal aan heb.
De foto's zijn verschillend van kleur doordat ik de ene s'middags en de andere s'avonds toen het al begon te schemeren heb gemaakt. 

Naast de shortjes en het topje heb ik deze week ook nog de nieuwste Vogue gekocht. Deze editie zit er een super leuke shopper bij. Zelf heb ik de witte, hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Het blad en de shopper samen waren ongeveer €7,-.

4 opmerkingen:

 1. Oeeh leuke shorts !

  x http://apetitedoll.weblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh super leuke shorts!
  leuke blog ook trouwens, ik volg je
  volg je terug? :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen