Soep voor 4 personen
1 pot rundvleesbouillon
1 blik tomatenblokjes op sap
1 kleine komkommer, ongeschild,
in blokjes
3 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm
2 eetl. gembersiroop of honing
Bereiden:
Verwarm de rundvleesbouillon met de tomaten op sap. Voeg de komkommer en bosui toe en kook zachtjes 3 minuten. Meng de gembersiroop er vlak voor het serveren door. Lekker met naanbrood of stokbrood.
Tip:
Voeg eens fijne eiermie bij de soep.
Vervang tomatenblokjes door gepelde tomaten, in stukjes gesneden
Bereidingstijd:
ca.10 minuten
Voedingswaarde per persoon:
ca.10 minuten
Voedingswaarde per persoon:
eiwit | 8g | |
vet | 2g | |
koolhydraten | 10g | |
kcal | 90 |
Recept: Boodschappen
Oh lekker! Deze sla ik even op - ben gek op Chinese soepjes!
BeantwoordenVerwijderen