zondag 15 april 2012

Festival outfits

Het festivalseizoen is in Amerika weer van start gegaan en dat betekent natuurlijk weer honderden leuke festivaloutfits van partygo'ers. Met de verschillende bevrijdingsfestivals, koninginnedagfeesten, pinkpop en andere party's die er aan zitten te komen is het tijd om inspiratie op te doen. En waar kan dat beter dan het bekende Coachella? Die dit weekend weer van start is gegaan en waar menig celebrity wordt gespot in de meest leuke outfits.  Geen Red Carper Dresses maar Hunterboots en shorts. Voor jullie zocht ik de aller leukste outfitjes op!
Vele celebrities werden dit eerste Coachella weekend al gespot. Daarbij kan je denken aan Vanessa Hudgens met vriendjelief Austin Butler, Lauren Conrad, Kate Bosworth, Emma Roberts, Paris Hilton, Katty Perry, Lindsay Lohan, Nina Dobrev en boyfriend Ian Somerhalder, Lea Michele, Emma Watson, Gerard Butler en nog zo veel meer famous people. 
Vanessa Hudgens met boyfriend en andere vrienden. Ik vind vooral de accessoires die ze draagt heel erg leuk. Austin's shirt vind ik ook 'cool' dat komt omdat ik de laatste tijd skulls steeds leuker ga vinden.
Kate Bosworth met haar mancandy, liefde voor haar zonnebril en ring. Een betere totale look vind je hier.
Katy Perry swingt ook mee! Leuk hoedje draagt ze!
Paris Hilton in roze see trough jurk. Ze bezocht onder andere DJ AfroJack  waarvan gezegd wordt dat hij haar vriend is...
Whitney Port is ook weer aan het mixen en matchen geweest.
Oud-Hills Collega Lauren Conrad en Glee's Lea Michele waren ook aanwezig
Lily Collins en Emma Watson in schattige jurkjes
The Vampire Diaries Nina Dobrev en Ian Somerhalder 
Mijn favoriete festivaloutfit moet toch wel een leuke short, basic top, hunterboots en leuke accessoires zijn.  De look hiernaast heb ik op polyvore gemaakt en vind ik super leuk. Vooral de Union Jack op de hunterboots. Ook de studs op het short vind ik stoer. Daarnaast nog zilveren sieraden met crosses, I just love it.

Jurkjes zoals Emma en Lily vind ik ook  mooi, alleen minder praktisch.












Voor Coachella heeft Kate Bosworth ook nog een filmpje gemaakt. De muziek die eronder speelt is van Duran Duran en het liedje heet Save A Prayer.

Afbeeldingen: we heart it , dailymail en google

Follow me on twitter

Ben jij klaar voor het festival seizoen?

6 opmerkingen:

  1. Ze zien er allemaal zo nonchalant uit dan, heerlijk! En wat is Kate toch mooi..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er allemaal erg leuk uit! Ik ga alleen nooit naat festivals!
    Wel leuke inspiratie foto`s!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hoedje is op zich wel een goed idee, je ben net een kip op die festivals als de zon schijnt. Ik had dan ook elke keer mijn schouders verbrand... gelukkig viel vorig jaar mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me zooo gaaf om daar ooit te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zien er allemaal zo leuk uit! Ik wil daar ook wel heen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen