maandag 23 april 2012

Festival outfits part 2

Jaja, het tweede en daarmee ook het laatste weekend van Coachella 2012 zit er weer op. Vorige week heb ik ook al een blogpost gewijd aan al de outfits die in het eerste weekend aan bod kwamen. Vandaag staat het tweede deel in de planning. Ook dit tweede weekend waren er weer genoeg celebs te spotten op het beroemde festival. Daarbij kan je denken aan Emma Roberts, Paris Hilton, Penn Badgely, model Rosie Huntington- Whiteley en nog veel meer bekendheden. Als je inspiratie op wil doen voor het komende festivalseizoen moet je zeker deze en de oude blogpost lezen!

Coachella wordt jaarllijks gehouden in Indio, Californië. Vanaf dit jaar, 2012, is het festival verdeeld over twee weekenden. Het festival staat bekend om de goede line-up die ze elk jaar hebben. Een aantal artiesten die al op het Coachella podium hebben gestaan zijn: Madonna, Pharell, The Cure, The Strokes, Jay-Z, Oasis en Bjork. De setting van het festival is in een woestijn en daarmee komen de temperaturen overdag wel tot 43 graden! Warm, warm! Vandaar ook de zonnige outfits terwijl wij hier nog steeds met winterjassen rondlopen.
Een harige Penn Badgely en Robert Pattinson
Kirsten Stewart was samen met vriendje Robert Pattinson te vinden op het festival terrein. 
Dita von Teese samen met Kelly Osbourne
Clueless actrice Alicia Silverstone met haar zoontje Bear, schattig!
Katy Perry is gespot met een nieuwe man: Robert Ackroyd de drummer van Florence + The Machine , Joe Jonas is ook van de partij.
Emma Roberts en Dita von Teese waren ook aanwezig. Dita's jumpsuit vind ik echt super leuk!
Naast dat de Celebs er super leuk uitzagen waren er ook andere gasten die erg leuke festival outfitjes droegen. Hier een paar van mijn favorieten:


Festival Looks van de Zara:


What to pack in your Back? Coachella 20121 opmerking: