vrijdag 20 april 2012

Charlotte Free × Forever 21

De roze harige Charlotte Free is het nieuwe gezicht van de Spring 2012 Campagne van Forever 21. Charlotte staat bekend om haar roze haar, haar pruil mondje, unieke kledingstijl en jonge looks. Een echte modellen lengte van 1.80 heeft deze dame ook niet, met haar 1.70 is ze voor een model zeker aan de kleine kant. Het Dip Dyen schijnt door haar weer helemaal hot te zijn gemaakt. Haar roze haren dankt ze aan een slechte relatie, omdat ze niet gelukkig was verfde ze haar haren in de badkamer roze. Iets wat ze nu nog steeds zelf doet, haar haren verven, er komt geen fancy kapper aan te pas. Voor Forever 21 is Charlotte het gezicht van de love is free campagne. De kleding die Charlotte draagt bestaat uit pasteltinten, zwarte kleuren en neon, bloementprints en rock 'n roll ensembles, voor iedereen wat wils. Helaas voor ons Nederlanders is er geen Forever 21, wel zijn er vestigingen van Forever 21 te vinden in België namelijk in Brussel en Antwerpen. Er zijn wel plannen om in Nederland ook vestigingen te openen, Amsterdam zal een vestiging krijgen aan de Kalverstraat en Utrecht en Rotterdam staan ook op de waitinglist voor een Forever 21 store. Tot die tijd moeten we het bij de webshop houden, die gelukkig wel naar Nederland verzend.


7 opmerkingen:

  1. Oeh, ze is erg leuk! Ik vind het vooral leuk dat ze zo zichzelf/eigenwijsachtig is, bijvoorbeeld door haar haar verven door die relatie.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zij is zo mooi! Dat metallic shirtje ook, trouwens, die moet ik hebben. Ennn dat filmpje is gaaf, ga ik van je stelen voor mijn eigen blog. :)

    BeantwoordenVerwijderen